Gereedschappen voor het bewerken van metaal


Voor gereedschap voor metaalbewerking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren o.a. metaalzagen, metaalboren en frezen voor aluminium.

Gereedschappen voor het bewerken van hout en kunststoffen

Op zoek naar gereedschap voor houtbewerking? Ontdek ons assortiment gereedschap voor het frezen, boren, verspanen en zagen van hout.

Diamant gereedschappen voor de Hout- en kunststofbewerking

Wilt u gereedschap voor kunststofbewerking kopen? Bekijk ons ruime assortiment aan frezen voor kunststof en zaagbladen voor kunststof.

(CNC) gereedschappen vakkundig slijpen


In onze moderne slijperij in Holten hebben wij de juiste kennis in huis om uw (CNC) gereedschappen (ook diamant!) vakkundig te slijpen.

Voor elke toepassing de juiste oplossing

Draaien, boren, frezen, steken, kotteren, opspannen. Wij bieden u voor elke toepassing een ruime keuze innovatieve en state-of-the-art producten.

disholt is in 1966 gestart met een slijpservice voor de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie. Vanaf het ontstaan heeft kwaliteitszorg centraal gestaan.

In de afgelopen decennia is disholt uitgegroeid van een slijperij naar een veelzijdig producent en leverancier van verspanende gereedschappen.

Bel ons voor uw vragen: +31 (0) 548-361487 of lees meer.

Zoekt u net die ene cirkelzaag?

Die cirkelzaag is zo gevonden met onze nieuwe zaagbladen service! disholt levert een breed assortiment cirkelzagen voor aluminium, kunststof, massief hout, plaatmateriaal, staal en volkern (trespa). Vul het formulier in en wij maken een scherpe aanbieding voor u!

Nieuw Phantom Vari Verzinkboor

Aan het Phantom verzinkboren programma kunt u zien dat u met een echte verzinker specialist te maken heeft. Naast de zeer complete range is het kwaliteit en betrouwbaarheid waarin Phantom zich onderscheidt.

Nieuw disholt Turbo system

Voor een stofvrij product van uw CNC freesmachine. Verhoogt de effectiviteit van uw afzuigsysteem. Het disholt Turbo system kan geplaatst worden op uw bestaande spantangopname. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met on op.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste productnieuws, scherpe aanbiedingen en nieuwe artikelen? Meld u dan aan voor de disholt nieuwsbrief!